Account

Wypisanie się z newslettera i dezaktywacja konta

Zmiana adresu e-mail


Chcesz zmienić adres e-mail powiązany z Twoim kontem? Możesz to łatwo zrobić, logując się na swoje konto i zmieniając adres e-mail w ustawieniach.

Wypisanie się z newslettera

Nie chcesz już otrzymywać newslettera? Wylogowując się ze swojego konta, możesz samodzielnie włączyć lub wyłączyć opcję otrzymywania naszego newslettera.

  1. Zaloguj się na swoje konto za pośrednictwem naszej strony
  2. Przejdź w lewej nawigacji do Dane i preferencje
  3. Na dole, przy Newsletterze, włącz lub wyłącz tę opcję

Uwaga: Wypisując się z naszego newslettera, możesz przegapić potencjalne rabaty i promocje.

 

Dezaktywacja konta

Chcesz usunąć swoje konto oraz powiązaną historię zamówień?

  1. Zaloguj się na swoje konto za pośrednictwem naszej strony
  2. Przejdź w lewej nawigacji do Dane i preferencje
  3. Przewiń całkowicie na dół, pod sekcją Newsletter znajdziesz opcję usunięcia danych konta, kliknij na Usuń konto i dane

Uwaga: Dezaktywacja konta jest trwała i nieodwracalna. Zarówno Twoja historia zamówień, jak i ewentualne zgromadzone punkty bonusowe zostaną trwale usunięte.